Goda snabbmatshak i Stockholm

Stockholm sushi

I Stockholm kryllar det av restauranger och för var månad som går dyker det upp en ny restaurang som hoppas göra det bättre än alla de restauranger som kom tidigare.

Idag kan man njuta av mat från hela världen i självaste Stockholm. Suktar man efter nudlar finns detta att hitta—och i världsklass. Är man sugen på sushi finns detta att hitta—och i världsklass. Detta gäller för många bord i Stockholm och det är sällan man besöker en restaurang bara för att lämna den missnöjd.

Priserna för mat i Stockholm är inte heller höga idag utan man kan njuta av toppmat för 4 under 500 lappen! Man behöver inte betala dricks för maten, inte betala för mycket för maten, inga dolda kostnader utan priserna är väldigt lindriga och man får mat värt sitt pris.

I detta inlägg följer 2 restauranger att besöka för den som söker snabbmatshak i Stockholm.

Totemo Ramen—för den som är sugen på ramen i Stockholm

Restaurangen Totemo Ramen ligger längs med St. Eriksgatan och bjuder på en massa goda rätter i form av ramen nudlar.

Nudlarna är tjocka och sopporna är unika. Bland ingredienserna kan man få allt ifrån skinka, kött till chili och andra goda smaker.

Man kan nog med säkerhet säga att Totemo Ramen är en av Stockholms godaste ramen restauranger och betygen som restaurangen har hos nästan alla recensionssidor på nätet (Yelp, TripAdvisor, m.fl) är extremt positiva. Totemo svävar där på runt 4.5-5 stjärnor på nästan alla sidor och med god anledning.

Nudlarna är extremt goda. Servicen likaså och rätterna likaså. Priserna är inte allt för höga utan man får det man betala för. Är man extra hungrig kan man även välja tillval så som extra ägg, extra kött och mer för bara någon 15-kronor extra.

Besök Totemo Ramen om du är sugen på nudlar. Chansen är väldigt hög att du veckan därpå besöker dem igen.

Itamae Izakaya

På Odengatan hittar man sushi-restaurangen Itamae Izakaya. Sushin som finns att hitta här är en av Stockholms absolut godaste. Restaurangen är väldigt liten med få sittplatser, dock har en enorm uteservering som mer än gottgör detta.

Varje sushibit är en upplevelse i sig och varje dag blandar restaurangen till det så den som besöker dem ofta inte äter samma sushi hela tiden. Bara detta i sig är värt det extremt positiva rykte restaurangen har—men utöver det så är varje sushi verkligen väldigt unik och god.

Priset på maten är lite högre än är normalfallet för sushi. Här får man en stor, blandad sushi om 14-bitar för strax under 200 kr. Kurrar magen nog och sushi absolut är den mat man behöver mätta magen med så är Izakaya en restaurang att absolut överväga. Att betala för maten kan ibland kännas som skatten man behöver betala för kryptovalutahandel—dvs man beger sig till ett sushihak för att inte betala allt för mycket för mat (man handlar kryptovaluta för att undkomma en massa kostnader), men helt plötsligt dyker det upp en massa kostnader som man därefter behöver stå för. Chansen är stor att man behövt betala mer än man gjort om man ätit en helt vanlig sushi (eller handlat vanliga valutor)—men i Izakaya:s fall så är priset verkligen värd sushin man får.

Den är oförglömlig. Besöker man dem en gång är chansen stor att man veckan därpå är tillbaka hos dem igen för sin andra sushi.